free statistics Jan Rot Skip to main content

Jan Rot

Het Popinstituut noemt hem Een van de meeste interessante figuren uit Nederlandstalige muziek. In totaal heeft hij meer dan 800 nummers op zijn.


Pin Op Leger Des Heils

De 63-jarige muzikant en schrijver die onlangs bekendmaakte ongeneeslijk ziek te zijn gaat in zijn bijdrages schrijven over wat hij en zijn gezin meemaken in deze laatste fase van zijn leven.

Jan Rot. Jan Rot wil de laatste periode in zijn leven liever doorbrengen met zijn gezin dan dat hij die tijd besteedt aan het maken van muziek zegt de zanger in De Telegraaf. Dat heeft hij zaterdag bekendgemaakt op. AN JAN ea.

The musician is married to Daan his starsign is Capricorn and he is now 63 years of age. Za 3-11 BEUSICHEM Heerenlogement 2030 vr 5-11 HOOFDDORP de Meerse 2030 OK Boomer. Jan Rot Alle Tijd Kaartjes en Tickets Alle tijd en het leven een makkie zingt Jan Rot op de wijs van Summertime uit Porgy Bess en glijdt met zijn publiek in een warm bad van heimwee naar een tijd die we niet eens hebben meegemaakt.

7759 vind-ik-leuks 1227 personen praten hierover. Jan Rot de zanger en componist is ongeneeslijk ziek. Dat meldde de zanger en tekstdichter in een.

Jan Rot vertelt hierin over hoe hij ontdekte dat hij ziek was welke plannen hij nog heeft en over zijn familie. Jan Rot zijn sterrenbeeld is Steenbok en hij is nu 63 jaar oud. 4893 Followers 207 Following 1547 Posts - See Instagram photos and videos from Jan Rot janrotzanger.

Zanger Jan Rot 63 ongeneeslijk ziek. Za 23-10 BEUNINGEN de Molen 2030 OK Boomer. Ik word niet meer beter.

Jan Rot heeft geen enkele binding meer met de periode dat hij als homoseksueel door het leven ging. Op 25-12-1957 is Jan Rot bijnaam. His Dutch translation of Bachs St Matthew Passion peaked in the Dutch pop album charts at Easter 2006.

Ze hebben vier kinderen. De persoonlijke smoelenboekpagina van Jan Rot zanger en vertaler van meesterwerken. Za 30-10 NAARDEN de Mess 2030 OK Boomer.

Verkoop door de baas zelf. In zijn nieuwe boek geeft hij naast eigen vertalingen ook tips aan vertalers in spe. In zijn optredens komen het beste van muziek poëzie en Jan Rot samen schreef het Parool.

Bijna alles van Jan Rot op voorraad. Jan Rot schreef muziek voor onder meer Rob de Nijs Boudewijn de Groot en Henny Vrienten. In een Facebook-bericht van zaterdag stelt hij.

Jan Rot werd geboren op kerstnacht 1957 in Makassar Indonesië en woont sinds 2017 met zijn gezin in Rotterdam. Official website in Dutch. Jan Rot born 25 December 1957 in Makassar is a Dutch singer-songwriter who is famous in the Netherlands for his many translations of songs pop as well as classic ones.

Jan Rot Beeld Brunopress Saskia Bosch 19 oktober 2021 1524 Toen Jan Rot in juli te horen kreeg dat hij nog maar enkele maanden te leven had wist hij twee dingen zeker. Muzikant Jan Rot 63 is getrouwd met Daan 46. OPTREDENS Jan Rot.

On 25-12-1957 Jan Rot was born in Makassar Indonesia. Het is ontzettend oneerlijk echt gruwelijk dat ik niet nog 21 jaar gelukkig. Jan Rot vertaalt grote hits met oog voor kleine details.

Geboren te Makassar Indonesia. Let vooral op klank en klankrijm zegt hij. Stichting Okapi Stichting Jan Rot is opgericht ter verrijking van het Nederlandse lied.

He made his 10 million dollar fortune with Stel dat het zou kunnen De slimste mens. Jan Rot is de nieuwe columnist van Mezza het weekendmagazine van het AD. Vr 22-10 BEVERWIJK Kennemertheater 2030 OK Boomer.

De muzikant is anno 2021 bekend van Stel dat het zou kunnen De slimste mens. Dochters Elvis 19 en Maantje Piet 10 en zoons Rover 16 en Wolf 13. Zanger liedjesmaker en vertaler Jan Rot die in Rotterdam woont is terminaal ziek.

Op YouTube gaan we vooral voor nieuwe vertalingen en filmpjes uit het tv archief van Jan Rot An Jan en. De met kanker.


Pin Op Jan Rot


Sweden Domestic Animals Red Polled Cattle Scott 2049 A613 Issued 1995 Jan 2 Perf 13 On 3 Sides 3 70 Ldb Stamp Collecting Animals Postage Stamps


Pin Pa Jan Rot


121 Van De Beste Liedjes Ooit Jan Rot Donner Beste Liedjes Liedjes Beatles


Ik Hou Van Jou Jan Rot Wijze Woorden Mooie Woorden Woorden


Jan Rot Stel Dat Het Zou Kunnen Winnaar Annie Mg Schmidtprijs 2015 Winnaar Artiesten Lied


Jan Rot Artiesten Zangers Bijzondere Mensen


Jan Rot 25 12 1957 Zangers Componisten


Jan Rot Ik Was My Way


Kyteman Sorry Groningen 23 09 09 Youtube Groningen Songs Handsome


Boudewijn De Groot Jan Rot Naast Jou Youtube Beautiful Songs Pop Music Songs


Youtube Tinnen Bruiloft Muziek Beroemdheden


Jan Rot Join The Vara 1930 Vintage Posters Advertising Poster Old Commercials


Aanbidder Im A Believer 50plusser Nl I M A Believer Believe Youtube


Instagram Photo By Jan Rot Jul 13 2016 At 7 25pm Utc


Jan Rot Hallelujah Leonard Cohen In Het Nederlands Youtube Liedjes Muziek


Jan Rot De Rotjes De Twaalf Dagen Met Kerstmis Youtube Rotjes Kerstmis Rot


Pin Pa Jan Rot


Pin Op Celebrants

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar